Soukromí
Soukromí
Soukromí
Soukromí
Zkopírovat odkaz
S prohlídkou soukromí si můžete zkontrolovat a upravit nastavení. Příspěvky pak můžete sdílet jen s těmi lidmi, se kterými chcete. Abyste měli jistotu, že příspěvky i dál sdílíte s lidmi, se kterými chcete, doporučujeme pravidelně kontrolovat okruh uživatelů u profilových informací a příspěvků. Víc o nastavení soukromí najdete v Centru soukromí.
Související témata
Další způsoby, jak získat pomoc
Chatujte s Meta AI asistentem podpory
Řešte problémy, dělejte změny a získejte podporu v reálném čase


