מידע על פוסטים משותפים באינסטגרם
העתק/העתיקי קישור
אתם יכולים להשתמש בשיתופי פעולה באינסטגרם (או פוסטים משותפים) כדי ליצור תוכן במשותף עם חשבונות אחרים. המחבר המקורי הציבורי יכול לתייג חשבון אחר, פרטי או ציבורי, כמשתתף. לאחר מכן, החשבון האחר יכול לאשר או לדחות את הבקשה. אם החשבון האחר יאשר את הבקשה, הפוסט יוצג גם בפרופיל שלו ויופץ לעוקבים שלו בפיד של אינסטגרם. כותרת הפוסט תייחס את התוכן לשני החשבונות. שימו לב שהמחבר המקורי יכול להוסיף או להסיר משתתפים בכל עת.
הנה כמה מאפיינים שיש לזכור לגבי יצירה משותפת של פוסטים באינסטגרם:
- המחבר המקורי הוא המחבר הראשי של הפוסט. אם המחבר המקורי חוסם את המשתתף או שהמשתתף חוסם את המחבר המקורי, שיתוף הפעולה מסתיים. המשתתף יכול גם לעזוב את שיתוף הפעולה בכל עת. עם זאת, בכל המקרים האלה, הפוסט עדיין יישמר בפרופיל של המחבר המקורי.
- הגדרות החשבון של המחבר המקורי יקבעו את הגדרות הפוסט. אם המחבר המקורי יהפוך את החשבון שלו לפרטי, רק עוקבי החשבון שלו יוכלו לראות את הפוסט.
- המחבר המקורי הוא הבעלים של הפוסט. אם המחבר המקורי ימחק את הפוסט, הוא יוסר גם מהפרופיל של המשתתף.
- החשבון של המחבר המקורי מחזיק בפוסט. אם המחבר המקורי ישבית את החשבון שלו, הפוסט יפסיק להתקיים. הוא יוסר גם מהפרופיל של המשתתף. עם זאת, אם המחבר המקורי יפעיל מחדש את החשבון שלו, הפוסט ישוחזר בפרופיל של המחבר המקורי וגם בפרופיל של המשתתף.
מידע נוסף
דרכים נוספות לקבלת עזרה
צ'אט עם מסייע התמיכה של Meta AI
פתרון בעיות, ביצוע שינויים וקבלת תמיכה בזמן אמת

