Â
Om samarbeidsinnlegg på Instagram
Kopier lenke
Du kan bruke Instagram-samarbeid (eller samarbeidsinnlegg) til å sampublisere innhold med andre kontoer. Den offentlige opprinnelige forfatteren kan tagge en annen privat eller offentlig konto som en samarbeidspartner. Deretter kan den andre kontoen enten godta eller avslå forespørselen. Hvis den andre kontoen godtar, vises også innlegget på den andre profilen og for den andre kontoens følgere i Instagram-oppdateringen. Innleggets tittel tilskriver innholdet til begge kontoene. Merk at den opprinnelige forfatteren når som helst kan legge til eller fjerne en samarbeidspartner.
Her ser du noen spesifikasjoner du kan huske på om sampubliserte Instagram-innlegg:
- Den opprinnelige forfatteren er hovedforfatteren av innlegget. Hvis den opprinnelige forfatteren blokkerer samarbeidspartneren, eller samarbeidspartneren blokkerer den opprinnelige forfatteren, avsluttes samarbeidet. Samarbeidspartneren kan også når som helst forlate samarbeidet. I alle disse tilfellene vil imidlertid innlegget bli liggende på profilen til den opprinnelige forfatteren.
- Kontoinnstillingene til den opprinnelige forfatteren vil avgjøre innstillingene for innlegget. Hvis den opprinnelige forfatteren setter kontoen sin til privat, er det bare følgerne til forfatterens konto som kan se innlegget.
- Den opprinnelige forfatteren eier innlegget. Hvis den opprinnelige forfatteren sletter innlegget, fjernes også innlegget fra samarbeidspartnerens profil.
- Det er den opprinnelige forfatterens konto som opprettholder innlegget. Hvis den opprinnelige forfatteren deaktiverer kontoen sin, blir innlegget borte. Innlegget fjernes også fra profilen til samarbeidspartneren. Men hvis den opprinnelige forfatteren aktiverer kontoen sin på nytt, blir innlegget gjenopprettet på profilene til begge parter.
Finn ut mer
Andre måter å få hjelp på
Chat med Meta AI-støtteassistenten
Løs problemer, gjør endringer og få støtte i sanntid

